Case

Nightlife party agenda mobiele applicatie

Nightlife party agenda mobiele applicatie

Voor Nightlife promotions hebben wij de Nightlife party agenda als mobiele applicatie (zowel iOS als Android) en webapplicatie ontwikkeld. De Nightlife party agenda laat de leukste evenementen zien van Nederland in een eenvoudig overzicht.

Download de Nightlife party agenda hier:

iOS Nightlife party agendadownload-play-300x90

Event koppeling met Facebook

We hebben een systeem ontwikkeld waardoor op geheel automatische wijze evenementen vanuit facebook opgehaald worden. De opgehaalde data wordt aangepast zodat deze netjes in de applicatie verwerkt kan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch ophalen, schalen en snijden van de afbeeldingen. Hierdoor is er aanzienlijk minder handwerk nodig om de mobiele applicatie draaiende te houden.

Beheer vanuit een control panel

Alle content is bij te houden vanuit een control panel. Hier kan de administrator zelf bepaalde evenementen aanpassen, toevoegen of uitsluiten. Daarnaast wordt hier bepaald vanuit welke organisaties evenementen opgehaald dienen te worden. Om het vinden van de juiste evenementen makkelijker te maken hebben we een krachtige zoekfunctionaliteit ontwikkeld. De content wordt middels een API opgehaald door de mobiele applicatie.

nightlifepanel

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan