Case

Mooi Werk DM – urenregistratie en HR maatwerk applicatie

Mooi Werk DM – urenregistratie en HR maatwerk applicatie

Er kwam veel handenwerk te pas bij het verwerken van de uren voor Mooi Werk Dialogue Marketing (MWDM), daarnaast hadden zij behoefte aan een eenvoudig overzicht waarmee ze dieper in konden gaan op de spelende elementen binnen het bedrijf. Om deze reden hebben we een urenregistratie en Human Relation (HR) maatwerk applicatie ontwikkeld.

Werknemers kunnen middels een eigen account inloggen en de gemaakt uren en geworven donateurs registreren. Zij kunnen binnen de applicatie ook feedback geven op de gelopen dag, hierdoor komt een overzichtelijk verslag van eventuele verbeterpunten binnen het bestaande proces. De informatie is vervolgens in een overzichtelijk dashboard te bekijken door de admin gebruiker. Alle informatie is inhoudelijk inzichtelijk per gebruiker, groep en op totaal niveau. Tot slot heeft de applicatie mogelijkheid tot het exporteren van de uren en eventueel declarabele kosten waardoor verloning eenvoudig geregeld kan worden.

Mobiel uren registreren

Het gedeelte waar men de uren kan registreren is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en geheel middels een responsive webdesign opgebouwd. Hierdoor kan men direct na het lopen van een werkdag zijn/haar gemaakte uren en donateurs registreren. Ook feedback op de dag kan direct opgenomen worden nu de ervaring van de dag nog vers in het geheugen zit. alle informatie wordt in de cloud opgeslagen. Hierdoor kan men overal en op elk tijdstip data schrijven en ophalen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan