Over ons

Internetbureau Media Companion is ontstaan uit de ambitie om organisaties te helpen met meer online succes. Met veel plezier en gedrevenheid duiken we in allerlei projecten, van groot tot klein, van eenvoudig tot complex. De online wereld is in de afgelopen jaren enorm gegroeit en veranderd. Deze groei en verandering zal in de komende jaren nog flink door gaan. Door ons elke dag weer opnieuw uit te dagen blijven we de groei voor en kunnen we onze klanten oplossingen bieden voor de toekomst.

Bekijk ons dienstenoverzicht

Onze werkwijze

Bij Media Companion gebruiken wij altijd dezelfde werkwijze om het project tot een succes to brengen. Een project delen wij op in vier fases. Elke fase is van groot belang voor het project en wordt altijd op een efficiente en professionele manier uitgevoerd.

1. Strategie

Wij denken met u mee en bedenken samen met u de beste online strategie die bij uw bedrijf past. Hierbij kijken wij naar alle mogelijkheden om uw concurrentie voorbij te spelen.

2. Ontwerp

Een ontwerp maken gaat niet alleen om een plaatje, het gaat om de beleving. In de ontwerpfase wordt het project op grafische wijze van begin tot eind uitgewerkt.

3. Ontwikkeling

In de ontwikkelfase komt het concept tot realiteit. Het ontwerp wordt omgezet tot een functionerend product en zodra alle puntjes op de i zijn gezet, volgt de livegang.

4. Optimalisatie

We reflecteren op het project. Waar zijn er punten die verbeterd kunnen worden. Deze pakken we op en brengen het project tot een succes.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan