Blog

Nostro Intimo is online

Nostro Intimo is online

Nostro Intimo is een kleding merk dat comfortabele lange t-shirts van hoge kwaliteit aanbied. Wij hebben een repsonsive magento webshop voor Nostro Intimo gebouwd die gericht is op de mogelijkheid om door te groeien. Ze hebben ons dan ook gevraagd om een flexibele webshop neer te zetten die hun de ruimte geeft om hun assortiment in de toekomst uit te breiden.

Het verhaal van nostro intimo
Waarom longfit? Luca Biancelli, een schilder uit Italië, stond bekend om zijn op maat gemaakte extra lange t-shirts. Als het koud was kroop het t-shirt nooit omhoog, wat vaak wel gebeurd bij normale t-shirts. Giuseppe Biancelli, de zoon van Luca, vroeg aan zijn moeder hoe zijn vader aan dat shirt kwam als kind. Zijn moeder antwoordde ‘’Ssssst. E Nostro intimo’’.

Giuseppe dacht daar anders over: ‘’Nostro intimo per tutti” ofwel Nostro Intimo voor iedereen!

Responsive webshop

Een responsive website, of in dit geval webshop, is in dit tijdperk een “must have”. Wij hebben dan ook aangeraden, zoals we bij al onze klanten doen, om in te spelen op de groei in online verkeer vanuit mobiele telefoons en tablets en om daarvoor de webshop te optimaliseren voor elke formaat scherm.

voor meer informatie, bekijk Nostro Intimo in ons portfolio.

Tags: Webshop ontwikkeling

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan