Dienst

Webshop ontwikkeling

Gebaseerd op uw unieke doelen en wensen bouwen wij een e-commerce platform dat net zo flexibel is als uw bedrijf. Makkelijk te onderhouden, razendsnel en gebruiksvriendelijk. Wij nemen alle technische lasten van uw schouders zodat u zich volledig op de marketing kunt storten. Maar daar stoppen we niet.. Ons doel is om uw onderneming succesvol te maken. Er komen echter een aantal dingen bij webshop ontwikkeling te kijken:

Webshop ontwerp

Een ontwerp dat uw bedrijf onderscheid van de concurrentie, een identiteit dat de juiste doelgroep aanspreekt en dit alles uiteraard tijdloos. Met het oog op conversie-gerichte gebruiksvriendelijkheid maken wij visuele uitingen die naadloos aansluiten op alles waar uw bedrijf voor staat.

Webshop ontwikkeling

Een solide ‘content management system’ dat u de mogelijkheid geeft zelf makkelijk en snel content te plaatsen / aan te passen is natuurlijk een must have voor elke online winkel. Tevens is het van belang dat de website snel blijft, goed gevonden wordt en dat er mogelijkheid is tot uitbreiding. Mediacompanion is expert op het gebied van zo’n platform, genaamd “Magento”. Wij optimaliseren dit platform compleet naar uw wensen en doelen.

Webshop optimalisatie

De e-commerce branche is een steeds veranderende omgeving. Het schip zal vaak moeten worden bijgestuurd. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. We zorgen dat uw onderneming up-to-date blijft en optimaliseren uw product om zo uw concurrentie voor te blijven.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan