Dienst

Video marketing

Video marketing is bezig met een opmars waarvan het eind voorlopig nog niet in zicht is. Dankzij de technologie van vandaag ondersteunen veel meer apparaten video en kunnen er meer mensen dan ooit bereikt worden. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrijfsfilms, commercials of online video banners zijn die worden afgespeeld op desktop/laptop, tablet en smartphone.

Het menselijke brein verwerkt visuele informatie maar liefst 66.000 keer sneller dan tekstuele informatie en per dag worden maar liefst 2 miljoen video’s op het web geüpload. Video is veruit de meest krachtige communicatievorm om een boodschap succesvol over te brengen en wordt daarom ook steeds vaker ingezet. Met video kunt u uw organisatie een gezicht geven of uw merk tot leven brengen. Video geniet daarom ook van veel organisaties de voorkeur om bepaalde boodschappen over te brengen aan de bezoeker/doelgroep

Niets voor niets is beslaat video tegenwoordig 67% van al het online dataverkeer. Door video zullen bezoekers langer op uw website blijven en de informatie wordt vele malen effectiever overgebracht. Dit resulteert ook in een gunstigere positie in de Google zoekresultaten.

De combinatie van beeld, geluid en muziek creëren een ervaring voor uw bezoeker die door geen tekst of foto overtroffen kan worden, één beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan