Dienst

Online marketing

Hoe sterk is uw online aanwezigheid? Is uw online marketing inzet al optimaal? Tegenwoordig is uw online positie van grote invloed voor de resultaten voor uw bedrijf en kunnen uw online (marketing-)activiteiten er aan bijdragen om uw concurrentie een stap voor te zijn.

De technologie ontwikkelt zich razendsnel en laat zich niet altijd even makkelijk bijhouden. Het is meer regel dan uitzondering dat veel organisaties online hun kansen niet maximaal benutten en de ondernomen online activiteiten veel effectiever ingezet kunnen worden. In overleg met u zetten wij ons in om (op maat) de optimale strategie te ontwikkelen afgestemd op zowel uw organisatie als de branche waarin u actief bent.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met;

Adverteren

– Advertentiecampagnes ontwikkelen en beheren om een maximaal rendement te realiseren via de betaalde advertentiediensten van Google; Google Adwords. Deze campagnes kunnen ingezet worden voor het aantrekken van meer (betalende) bezoekers, het vergroten van uw bereik en/of het verhogen van uw conversie.

– Het effectiever inzetten van uw Facebookpagina zoals het generen van meer likes, het vergroten van uw bereik en of het verhogen van conversie middels deze pagina

Positie/Ranking

– Het optimaliseren van uw website om een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten van Google te realiseren

Communiceren/ Videomarketing

– Het communiceren naar uw doelgroep en/of onderhouden van de relatie met videocontent uiteraard volledig geproduceerd naar uw wensen en eisen. Video is een zeer krachtige, al dan niet de krachtigste manier om succesvol uw boodschap over te brengen aan uw kijker.

Indien wij u ergens mee kunnen helpen horen wij dit natuurlijk graag en kunt u zonder probleem een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw succes is ons streven!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan