Dienst

Maatwerk applicatie ontwikkeling

Vaak is de software die specifiek bij uw behoeften past niet beschikbaar op de markt. Wanneer kant-en-klare programma’s en software niet flexibel genoeg zijn is maatwerk applicatie ontwikkeling dé uitkomst. Samen kijken we naar specifieke wensen en bouwen zo een stabiele en robuuste applicatie die perfect aansluit binnen uw organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat de applicaties die u gebruikt voor uw bedrijf ontworpen moeten zijn om hoe uw bedrijf functioneert, niet andersom. Wij maken een maatwerk ontwerp van uw bedrijfslogica achter de software en database gebaseerd op uw specifieke organisatie. U hoeft niets binnen uw bedrijfsplan aan te passen om binnen de applicatie te werken, wij coderen de software op zo een manier dat het de efficiëntie ten goede komt. Dat is de kracht van maatwerk applicatie ontwikkeling.

Modulaire opbouw en version control

Onze applicaties worden modulair opgebouwd. Hierdoor wordt het bijwerken van de applicatie behapbaar en is het eenvoudig te onderhouden. Heef u na een maand een nieuwe wens voor uw platform is dat op deze manier geen probleem. Naast een modulaire opbouw maken wij ook gebruik van version control bij al onze maatwerk applicaties. Dit houd in dat er op eenvoudige wijze terug te stappen is naar een voorgaande versie van een onderdeel van de applicatie. Zo is het heen en weer schakelen tussen versies een stuk eenvoudiger.

Heeft u een idee of wens en heeft u daarvoor maatwerk applicatie ontwikkeling nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor een brainstormsessie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan