Blog

De start van Media Companion

De start van Media Companion

Een nieuw jaar en de start van een nieuw bedrijf, Media Companion. We presenteren u dan ook met trots onze website. Deze zal klein beginnen maar we hebben grote plannen voor in de toekomst!

Over Media Companion

Media Companion richt zich op het helpen van klanten in hun rit naar online succes. Wij zijn specialisten op het gebied van websites, webshops, webapplicaties en online marketing. Hierbij gebruiken wij welbekende platformen zoals WordPress, Magento, google analytics, en nog veel meer. Wij zien onszelf niet alleen als een bedrijf dat een project uitvoert en afrond, wij denken graag mee met uw bedrijf en manieren waarop deze zich op online vlak kan verbeteren. Kom gezellig langs bij ons kantoor op scheveningen schuin tegenover het kurhaus voor een kop koffie en een goed gesprek.

Team

De juiste combinatie van gezelligheid en werk mentaliteit, dat is wat wij het aller belangrijkst vinden in een team. Met een flexibel en multidisciplinair team staan wij klaar voor elke uitdaging. Verder zitten we momenteel in een fase van groei en zien wij graag nieuwe collega’s, ook zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde mensen voor een webdesign stage of een webontwikkeling stage.

Beste wensen

Wij zijn er zeker van dat er in 2015 mooie dingen gaan gebeuren. Wij wensen iedereen een gelukkig en voorspoedig nieuw jaar toe!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Vraag offerte aan